VERANDEREN DOOR LEREN!

Mindfulness kan je bedrijf en je werknemers op vele manieren helpen
Het is een langetermijninvestering

BEDRIJVEN > Advies integreren mindfulness

HAAL HET BESTE UIT JE BEDRIJF EN JE WERKNEMERS – VRAAG ADVIES INTEGREREN MINDFULNESS

STEEDS MEER BEDRIJVEN OMARMEN MINDFULNESS OP HET WERK. Mindfulness klinkt voor velen nog als erg zweverig, maar niets is minder waar. Mindfulness is een vaardigheid die helpt om op een andere manier te werken en te leven. Het is een bewezen aanpak die vele voordelen biedt voor zowel je bedrijf als je werknemers. Mindfulness draagt onder andere bij aan een betere performance, effectiviteit, creativiteit en welzijn van je werknemers. Mindfulness biedt vele voordelen voor je bedrijf en je werknemers.

Hoe mindfulness effectief binnen jouw bedrijf in te zetten? Wij geven hierin graag advies. Samen kijken we naar je behoefte en de huidige situatie om vervolgens een advies op maat op te stellen wat mindfulness voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe mindfulness het beste te integreren. Profiteer ook van de vele voordelen die mindfulness voor je bedrijf en je werknemers kan opleveren!

INVESTERING

Het intakegesprek is gratis. Het uurtarief voor het opstellen van een advies is op aanvraag. Wordt er in het vervolgtraject een training afgenomen dan vervallen de kosten voor het advies.

INTERESSE OF MEER INFORMATIE?

Wil je advies integreren mindfulness en weten wat mindfulness voor jouw bedrijf kan betekenen vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.