VERANDEREN DOOR LEREN!

Waar is de knop waarmee je alles uit kunt zetten?
Waar is de plek van rust die je terugbrengt bij jezelf?
Sluit je ogen, voel het ritme van je adem
Je bent er al

PARTICULIEREN > Losse mindfulness les

MINDFULNESS TRAINING LIJKT NET OP NAAR DE SPORTSCHOOL GAAN

Zoals je bepaalde spieren traint, zo kun je het concentratievermogen van je hersenen zodanig trainen dat je je volle aandacht hebt bij de taak die jij wilt uitvoeren. Ook spieren moet je bijhouden net als mindfulness. Eenvoudig gezegd maar in de praktijk niet altijd gemakkelijk. Veel mensen vinden het moeilijk om Mindfulness te blijven beoefenen nadat ze een Mindfulness training hebben gevolgd. Vaak sloopt de automatische piloot er weer in door ons drukke hectische leven en gunnen we ons weinig tijd om even stil te staan. Wekelijks een uurtje Mindfulness les volgen kan hierbij helpen.

 Hieronder de belangrijkste voordelen om losse mindfulness lessen te volgen:

  • Motivatie en discipline om te blijven oefenen
  • Onderlinge ervaringen delen
  • Herkenning
  • Behoud van de effecten van Mindfulness
  • Inspirerende plek om te oefenen

PRAKTISCH

Een les duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit 1 of 2 oefeningen en het delen van ervaringen. De oefeningen worden uitgevoerd op stoelen zodat de les laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is. We gebruiken geen yogamatjes of meditatiekussens tenzij dit fysiek noodzakelijk is.

DATA, TIJDEN & LOCATIE

Op dit moment zijn er geen lessen ingepland. Geef je interesse door via het aanmeldformulier. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn zullen de lessen worden ingepland.

Locatie
De locatie is in Haarlem en wordt bij voldoende aanmelding gecommuniceerd.

INVESTERING

Je betaalt voor een losse mindfulness les € 12,50. Het is ook mogelijk een 10-rittenkaart te kopen voor € 110,-. De tarieven zijn inclusief BTW.

Proefles
Wil je eerst ervaren of deze les iets voor je is meld je dan aan voor een gratis proefles.

Betaalwijze
De factuur ontvang je na aanmelding en dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan doch uiterlijk voor aanvang van de training.