VERANDEREN DOOR LEREN!

KERNWAARDEN

Veiligheid / Betrouwbaar / Down-to-earth

OVER JPF

MISSIE & VISIE

TEVREDEN, VITALE EN BLIJE WERKNEMERS ZIJN DE SUCCESFACTOREN VAN IEDERE ORGANISATIE EN MAATSCHAPPIJ. Bij JPF – Training & Coaching stellen we ons ten doel hier een bijdrage aan te leveren. Ieder persoon verdient het om het allerbeste uit het leven te halen zowel op het werk als privé.

VERANDEREN DOOR LEREN!

JPF – Training & Coaching is een professioneel, innovatief en toegankelijk trainingsbureau voor organisaties en particulieren op gebied van mindfulness en agile dat staat voor ‘Jouw Personal Focus’. Focus die helpt om op een andere manier te werken en te leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat individuen en teams door mindfulness beter functioneren. Door mindfulness met agile elementen te combineren wordt het effect nog krachtiger. Het leven wordt voor iedereen een stuk gemakkelijker en aangenamer!

Onze kernwaarden: 

  • Veiligheid
  • Betrouwbaar
  • Down-to-earth mentaliteit

TRAINER & COACH

Hallo, mijn naam is JEANPAUL FEIJEN. Ik ben mindfulness trainer, (agile) coach en oprichter van JPF – Training & Coaching.

Ik ben een echte people manager met hart en ziel voor het coaching- en trainersvak. Mensen en teams helpen in hun ontwikkeling en groei is altijd een passie van mij geweest. Mijn sterke kant is dat ik rust uitstraal, goed kan observeren en luisteren zonder te oordelen en in staat ben de vinger op de juiste (en soms zere) plek te leggen. Ik ben er niet om je te vertellen hoe het moet, maar begeleid je in jouw ontwikkelingsproces.

Ik heb een achtergrond in (verander)management en (agile) coaching bij ING Nederland. Hier heb ik veel praktijkervaring opgedaan die ik meeneem in mijn trainingen, begeleiding en coaching. Tevens heb ik verschillende coachingsopleidingen gedaan.

DE WERELD IS ZO AAN HET VERSNELLEN, DAT IK MOEITE HAD OM STIL TE ZITTEN. Ik heb gemerkt hoe ik werd meegezogen in de hectiek van het dagelijks leven. Ik wilde en moest van alles. Druk zijn was normaal geworden en stress nam de overhand. Totdat ik een burn-out kreeg. Achteraf een cadeautje. Ik werd geleefd door mijn automatische (denk-)patronen en reacties, die niet echt behulpzaam waren. Van nature kan de mens niet goed omgaan met stress, veranderingen en moeilijkheden die we in ons leven tegenkomen, maar het is wel iets wat we kunnen leren.

Door mindfulness heb ik dit kunnen doorbreken. Ik heb geleerd anders met stress, veranderingen en moeilijkheden om te gaan en bewuster te gaan leven. Met als resultaat focus, helderheid en een gelukkiger en gezonder leven. Ook als agile coach heb ik gezien waar mensen en teams mee worstelen en tegen aan lopen waar mindfulness juist uitkomst kan bieden. Voor mij reden om een masteropleiding ‘Mindfulness trainer’ te volgen bij SeeTrue Opleidingen en na 13,5 jaar bij ING Nederland de stap te zetten om voor mijzelf te beginnen als trainer en coach. Met mijn achtergrond in management, coaching en mijn ervaringen met mindfulness heb ik een uniek, effectief en krachtig trainingsprogramma ontwikkeld genaamd ‘VERANDEREN DOOR LEREN!.

Door middel van scholingen, cursussen, workshops en retraites blijf ik mijzelf ontwikkelen om vervolgens mijn klanten op professionele wijze te trainen en te coachen. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden mij scherp in mijn vakgebied. Momenteel zit ik in de laatste fase van de masteropleiding ‘Mindfulness Trainer’. Na afronding ben ik straks gecertificeerd en geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen).

Inzicht, vitaliteit, gelukkig zijn en blijheid gun ik iedereen!

SAMENWERKINGEN

Whiplash Stichting Nederland (WSN)
Met de Whiplash Stichting Nederland hebben we een speciale overeenkomst gesloten dat hun leden een tegoedbon van 10% korting ontvangen op een mindfulness training van JPF – Training & Coaching. Het lid van de WSN ontvangt de korting bij inlevering van de tegoedbon. Whiplash heeft een grote impact op iemands leven, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Mindfulness kan helpen ruimte te creëren om anders met de whiplash om te gaan en deze een plek te kunnen geven. JPF wil hierin graag helpen en een bijdrage leveren.